Torreblanca

Torreblanca

Spanien

Frankrig

Ledige andele i Torreblanca

Udsolgt

Villa Cesar

Torreblanca

Torreblanca ligger mellem Los Boliches og Carvajal og er en del af Fuengirola kommune. Torreblanca har en bred, gylden sandstrand, der er ideel til solbadning, svømning og forskellige vandsportsaktiviteter. Strandpromenaden er fyldt med restauranter, caféer og chiringuitos (strandbarer). 

Indbyggere

I byen Torreblanca bor der 5500 indbyggere

Transport

Der går bus til de nærliggende byer og tog direkte til lufthavnen

Find vej

Til dit nye hjem i Spanien

Nordisk indretning og kvalitet

smukt kombineret med spansk byggestil og charme

Udendørs

Vi værner om den spanske arkitektur i vores udvendige design og restaurerer ejendommene, så de harmonerer med det omkringliggende landskab. Vi elsker lyset og udendørslivet, og derfor har alle vores lejligheder deres egen terrasse eller altan, der fungerer som et ekstra rum. Dette giver beboerne mulighed for at nyde det smukke vejr og den fantastiske udsigt, hvilket forstærker følelsen af forbindelse til naturen og det lokale miljø. 

Indendørs

Boligerne er altid indrettet i en high-end nordisk stil, hvor størstedelen af interiøret er indkøbt i Danmark. Her vil du ofte støde på danske møbelklassikere, håndlavede snedkerborde og unikke brugsting. De lyse farvepaletter og naturlige materialer skaber en varm og indbydende atmosfære hvilket bidrager til en gennemført æstetik og en følelse af autentisk skandinavisk elegance. Et sted man føler sig hjemme. 

Informationsmøde

Tilmeld dig vores informationsmøde eller ring på +45 51 42 60 10
og få svar på alle dine spørgsmål.