Mijas Pueblo

Mijas Pueblo

Spanien

Frankrig

Ledige andele i Mijas Pueblo

Udsolgt

Casa Alta Santa Rosa

3 GENSALG

Villa Jamisa

Mijas Pueblo

Mijas Pueblo er en charmerende bjerglandsby og en perle på Costa del Sol med sin rige historie, levende kultur og naturskønne omgivelser. Uanset om man er interesseret i historie, kunst, eller blot ønsker at nyde den afslappede atmosfære og smukke landskab, har Mijas Pueblo noget at tilbyde alle. 

Indbyggere

Byen Mijas har ca. 7.500 indbyggere.

Transport

Transport – Bus til de nærliggende byer

Find vej

Til dit nye hjem i Spanien

Nordisk indretning og kvalitet

smukt kombineret med spansk byggestil og charme

Udendørs

Vi værner om den spanske arkitektur i vores udvendige design og restaurerer ejendommene, så de harmonerer med det omkringliggende landskab. Vi elsker lyset og udendørslivet, og derfor har alle vores lejligheder deres egen terrasse eller altan, der fungerer som et ekstra rum. Dette giver beboerne mulighed for at nyde det smukke vejr og den fantastiske udsigt, hvilket forstærker følelsen af forbindelse til naturen og det lokale miljø. 

Indendørs

Boligerne er altid indrettet i en high-end nordisk stil, hvor størstedelen af interiøret er indkøbt i Danmark. Her vil du ofte støde på danske møbelklassikere, håndlavede snedkerborde og unikke brugsting. De lyse farvepaletter og naturlige materialer skaber en varm og indbydende atmosfære hvilket bidrager til en gennemført æstetik og en følelse af autentisk skandinavisk elegance. Et sted man føler sig hjemme. 

Informationsmøde

Tilmeld dig vores informationsmøde eller ring på +45 51 42 60 10
og få svar på alle dine spørgsmål.