La Herradura

La Herradura

Spanien

Frankrig

Ledige andele i La Herradura

2 gensalg

Finca Montañas y Mar

La Herradura

La Herradura er en lille bugt ved Middelhavet beliggende i Granada Provinsen. Byen byder masser af hyggelige restauranter og barer, hvor der kan indtages et bredt udvalgt af kulinariske oplevelser. Bugten har form af en hestesko og deraf navnet La Herradura. Holder du af afslapning eller fysisk aktivitet er der masser af muligheder her. Byen ligger 70 km i østlig retning fra Málaga lufthavn og 100 km syd for Granada by. 

Indbyggere

Byen La Herradura har 6000 indbyggere

Transport

Der er bus transport til nærtliggende byer

Find vej

Til dit nye hjem i Spanien

Nordisk indretning og kvalitet

smukt kombineret med spansk byggestil og charme

Udendørs

Vi værner om den spanske arkitektur i vores udvendige design og restaurerer ejendommene, så de harmonerer med det omkringliggende landskab. Vi elsker lyset og udendørslivet, og derfor har alle vores lejligheder deres egen terrasse eller altan, der fungerer som et ekstra rum. Dette giver beboerne mulighed for at nyde det smukke vejr og den fantastiske udsigt, hvilket forstærker følelsen af forbindelse til naturen og det lokale miljø. 

Indendørs

Boligerne er altid indrettet i en high-end nordisk stil, hvor størstedelen af interiøret er indkøbt i Danmark. Her vil du ofte støde på danske møbelklassikere, håndlavede snedkerborde og unikke brugsting. De lyse farvepaletter og naturlige materialer skaber en varm og indbydende atmosfære hvilket bidrager til en gennemført æstetik og en følelse af autentisk skandinavisk elegance. Et sted man føler sig hjemme. 

Informationsmøde

Tilmeld dig vores informationsmøde eller ring på +45 51 42 60 10
og få svar på alle dine spørgsmål.