Om Simply Sun

Din drøm om at nyde livet under varmere himmelstrøg kan sagtens blive til virkelighed. Simply Sun er et enkelt koncept, hvor flere familier sammen køber feriebolig i Spanien. Fordi du ikke står alene med en masse udgifter, har du friheden til at holde ferie og slappe af i solen – uden at det koster dig hele din pensionsopsparing eller en masse besvær.

Vores erfaring – din sikkerhed

Vi har skabt Simply Sun, fordi vi selv er vilde med Spanien, og vi kender området, hvor vi sælger ferielejligheder, rigtig godt.

Derfor kan vi hjælpe dig med at gøre drømmen om at eje en feriebolig i Spanien til virkelighed – på en tryg og sikker måde.

Vi har mange års erfaring med både at rejse og bo i Spanien. Det har givet os en solid indsigt i den kultur og de regler, der er forbundet med køb af bolig.

Vores kendskab til Spanien, vores professionelle baggrund og vores tætte samarbejde med ekspertiser inden for bl.a. jura og økonomi betyder, at du altid får kompetent og grundig service og vejledning.

Du er derfor i sikre hænder, når du investerer i en andel i en af vores spanske ferieboliger i enten La Herradura eller Mijas.

Mød glade boligejere.

Mere end 8 års erfaring

Hvis I har spørgsmål, skal I endelig ringe.
Vi har tilsammen mere end 8 års erfaring med egen bolig i Spanien.

Ejere af Simply Sun Trine & Thomas

Ring til os på (+45)40557779

“For mig at se er det en billig investering i livsnydelse. Det er ikke så kompliceret, man bliver ikke snydt på nogen måde. Det er lige så nemt som at købe en anpart i alt muligt andet. Alting er klar, og man skal bare flytte ind.”

“Det er ikke et koncept, hvor man tænker at det er risikabelt økonomisk set. Der er et enormt højt serviceniveau hos Simply Sun. Man kommer bare for at holde ferie og for børnefamilier er mulighederne simpelthen uendelige.”

"Fantastisk sted, den smukkeste romantiske have og en helt vidunderlig udsigt.

"De bedste aftener tilbragte vi på terrassen med udsigt til bugten. Vi nød god mad og fine vine i fantastiske omgivelser."

"Jeg har tænkt mig at fortælle alle mine venner om denne skjulte juvel, for La Herradura er de nødt til at opleve.

"Finurlig, kulturel og indbydende. Vidunderlige mennesker og fantastisk mad. Vanvittig smuk udsigt over bugten og byen."

”Beliggende i gåafstand til den vidunderlige bugt ved navn La Herradura. Der er mange restauranter og barer uden at det går ud over charmen ved det autentiske Spanien”

“Jeg kan lide menneskene bag, størrelsen på projektet og at jeg er en del af det hele. Jeg var til 1 møde og så skrev jeg under. Hos Simply Sun er det ikke en maskine jeg taler med, det er mennesker jeg snakker med og det betyder alt for mig. Det handler jo om at jeg skal føle mig hjemme.”

“Det, at dele bolig med andre ser vi ikke som et issue. Der er masser af fordele og vi har ikke fundet nogen ulemper endnu. Det, der på dansk hedder bøvl, det slipper vi for hos Simply Sun.”

"Jeg undrer mig over, hvorfor jeg skriver denne fantastiske anmeldelse, når alt jeg vil gøre, er egoistisk nok at holde det for mig selv ...Dette sted er en fabelagtig oase og villaen ligger så smukt."

Mød personerne bag Simply Sun

Trine H. Pfeiffer

Direktør i Kanonen og bestyrelsesformand

Trine har haft egen bolig i Spanien i 8 år. Derfor kender hun området rigtig godt, hvilket vi alle nyder godt af. Herudover er hun til dagligt administrerende direktør i en virksomhed med afdelinger i hele landet samt på Grønland. Hun har altid styr på detaljerne, og at alle vores aftaler overholdes. Trine sørger for, at din ferielejlighed altid er klar til dig.

Thomas Jensen

Forretningsudvikler og din daglige kontakt i Simplysun.dk

Thomas er tidligere blomsterhandler og citychef, som sætter pris på kontakt til mennesker. Han elsker at rejse og udforske nye steder. Derfor er han engageret i sit arbejde for Simplysun, hvor han vil sørge for at skabe en dialog med dig, så du opnår dine ferieønsker. Han ser frem til at opbygge drømmeboliger i fællesskab med partnere og kunder.

Simplysun ApS

Firmainformation

Simplysun ApS
CVR-nr. 4014 9368
Bank. Nordfyns Bank
Reg: 6860
Kontonummer: 0001184283

Find os her:

Kontakt os gerne

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om Simply Sun og dine muligheder for ferielejlighed i Spanien.

Du kan ringe til os på tlf. 40 55 77 79 (Thomas Jensen). Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular.
Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vores samarbejdspartnere

Vi skaber hjem med plads til refleksion, innovation, læring og livslange bekendtskaber. Den tanke bringer vi videre, og sikrer via vores samarbejdspartnere, at boligerne i design og interiør understreger netop dette.

Drømmen kan gøres til virkelighed, når vi løfter i flok.

Info aftener i Odense, Vejle, København & Aalborg

Vi afholder løbende infoaftener, hvor du kan høre mere om dine muligheder for at købe en drømmebolig i fællesskab.

Til informationsaftenerne vil vi præsentere Simply Sun og vores koncept. Vi vil fortælle dig meget mere om drømmeboliger i fællesskab. Undervejs er du velkommen til at stille alle de spørgsmål, du måtte have.

Hvis du er interesseret i at eje en ferielejlighed i udlandet, så kom og hils på holdet bag Simply Sun og hør mere om, hvordan vi gør det let at eje en feriebolig i udlandet. Er du klar til at smage Spanien? Læs vores spændende program og tilmeld dig allerede i dag.

Program

17.30 – 18.00
Spansk stemning med tapas og Laudrup Vine – mød vores samarbejdspartnere

18.00 – 18.10
Velkomst – v. Henning Rouchmann

18.10 – 18.55
Trygt køb af fast bolig i udlandet  v. advokat Peter Lunau Larsen

18.55 – 19.00
Pause 

19.00 – 19.20
Mød en ejer fra Villa Jamisa, Mijas  

19.20 – 19.40
Præsentation af Villa Mijas og Villa Herradurra 

19.40 – 20.00
Tak for i aften 

Informationsmøder

 • Info aften i Odense Dato & tidspunkt: 8 april 2019 fra 17:30 - 20:00 Sted: Invita, Tagtækkervej 11, 5230 Odense M
  KLIK HER FOR TILMELDING

  Infoaften

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 • Info aften i Vejle Dato & tidspunkt: 9 april 2019 fra 17:30 - 20:00 Sted: Invita, Løversysselvej 3A, 7100 Vejle
  KLIK HER FOR TILMELDING

  Infoaften

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 • Info aften i København Dato & tidspunkt: 10 april 2019 fra 17:30 - 20:00 Sted: Invita, Frederiksborggade 33, 1360 København
  KLIK HER FOR TILMELDING

  Infoaften

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 • Info aften i Aalborg Dato & tidspunkt: 11 april 2019 fra 17:30 - 20:00 Sted: Invita, Stenbukken 7, 9200 Aalborg
  KLIK HER FOR TILMELDING

  Infoaften

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.