Om Simply Sun

Din drøm om at nyde livet under varmere himmelstrøg kan sagtens blive til virkelighed. Simply Sun er et enkelt koncept, hvor flere familier sammen køber feriebolig i Spanien. Fordi du ikke står alene med en masse udgifter, har du friheden til at holde ferie og slappe af i solen – uden at det koster dig hele din pensionsopsparing eller en masse besvær.

Vores erfaring – din sikkerhed

Vi har skabt Simply Sun, fordi vi selv er vilde med Spanien, og vi kender området, hvor vi sælger ferielejligheder, rigtig godt.

Derfor kan vi hjælpe dig med at gøre drømmen om at eje en feriebolig i Spanien til virkelighed – på en tryg og sikker måde.

Vi har mange års erfaring med både at rejse og bo i Spanien. Det har givet os en solid indsigt i den kultur og de regler, der er forbundet med køb af bolig.

Vores kendskab til Spanien, vores professionelle baggrund og vores tætte samarbejde med ekspertiser inden for bl.a. jura og økonomi betyder, at du altid får kompetent og grundig service og vejledning.

Du er derfor i sikre hænder, når du investerer i en andel i en af vores spanske ferieboliger i enten La Herradura eller Mijas.

Mød glade boligejere.

Mere end 8 års erfaring

Hvis I har spørgsmål, skal I endelig ringe.
Vi har tilsammen mere end 8 års erfaring med egen bolig i Spanien.

Ejere af Simply Sun Trine & Thomas

Ring til Thomas på (+45)40557779

Mød personerne bag Simply Sun

Trine H. Pfeiffer

Direktør og bestyrelsesformand

Trine har haft egen bolig i Spanien i 8 år. Derfor kender hun området rigtig godt, hvilket vi alle nyder godt af. Herudover er hun til dagligt administrerende direktør. Hun har altid styr på detaljerne, og at alle vores aftaler overholdes.

Thomas Jensen

Forretningsudvikler og din daglige kontakt i Simplysun.dk

Thomas er tidligere blomsterhandler og citychef, som sætter pris på kontakt til mennesker. Han elsker at rejse og udforske nye steder. Derfor er han engageret i sit arbejde for Simplysun, hvor han vil sørge for at skabe en dialog med dig, så du opnår dine ferieønsker. Han ser frem til at opbygge drømmeboliger i fællesskab med partnere og kunder.

Simplysun ApS

Firmainformation

Simplysun ApS
CVR-nr. 4014 9368
Bank. Nordfyns Bank
Reg: 6860
Kontonummer: 0001184283

Find os her:

Kontakt os gerne

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om Simply Sun og dine muligheder for ferielejlighed i Spanien.

Du kan ringe til Thomas på tlf. 40 55 77 79 (Thomas Jensen). Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular.
Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores samarbejdspartnere

Vi skaber hjem med plads til refleksion, innovation, læring og livslange bekendtskaber. Den tanke bringer vi videre, og sikrer via vores samarbejdspartnere, at boligerne i design og interiør understreger netop dette.

Drømmen kan gøres til virkelighed, når vi løfter i flok.

Info aftener i Århus & København

Vi afholder løbende infoaftener, hvor du kan høre mere om dine muligheder for at købe en drømmebolig i fællesskab.

Til informationsaftenerne vil vi præsentere Simply Sun og vores koncept. Vi vil fortælle dig meget mere om drømmeboliger i fællesskab. Undervejs er du velkommen til at stille alle de spørgsmål, du måtte have.

Hvis du er interesseret i at eje en ferielejlighed i udlandet, så kom og hils på holdet bag Simply Sun og hør mere om, hvordan vi gør det let at eje en feriebolig i udlandet. Er du klar til at smage Spanien? Læs vores spændende program og tilmeld dig allerede i dag.

Program

17.30
Velkommen

17.30 – 18.20
Præsentation af Villa Mijas og Villa Herradura

18.20 – 19.00
Fordele ved Simply Sun v. Trine og Thomas

19.00 – 19.20
Spørgsmål

19.20 – 20.00
Sandwich og snack

Informationsmøder

  • Info webinar Dato & tidspunkt: 2 februar 2021 fra 17:30 - 18:30 Sted:
    KLIK HER FOR TILMELDING

    Infoaften

    • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.