fbpx

Torreblanca, La Herradura & Mijas

Simply Sun giver dig og din familie – frihed til at vælge din foretrukne ferie i “danske” kvalitets omgivelser.
Vi har valgt Torreblanca, La Herradura & Mijas, som på bedste vis repræsenterer det autentiske Andalusien – spændende historiske byer, natur oplevelser, seværdigheder, historie, kultur, kunst, strande, kulinarisk, sprog og ferie. 75 danske familier er med på rejsen indtil videre.

Her kan du realisere din drøm om “The good life quality” beliggende i europas mest solsikre klima.

På siden nedenfor finder du links til alle vores drømmeboliger, der er både information omkring boligen og de forskellige lejligheder som er i hver feriebolig.

Område

Villa Santa Rosa – Mijas Pueblo – NYE ANDELE TIL SALG

10 KM

40 M2

10 MIN.

30 KM

SE PÅ KORT

Villa Santa Rosa ligger i Mijas Pueblo blot en trappe fra byens midte.  Fra lejlighedernes egne terrasser kan du nyde den fantastiske udsigt til både bjerge og middelhavet. Bemærk; der er nu åbnet op for salg af 12 andele i 2 nye lejligheder i Villa Santa Rosa.

Vil du med på besigtigelsestur? Så er muligheden der den 26. – 28. september eller 3. – 4. oktober. Kontakt René Bendtsen på rene@simplysun.dk eller mobil 71 75 60 04 hvis du vil se Villa Santa Rosa og det skønne område Mijas Pueblo.

 

12 NYE ANDELE TIL SALG


Område

Villa Jamisa, Mijas – den hvide by

10 KM

40 M2

10 MIN.

30 KM

SE PÅ KORT

Villa Jamisa ligger blandt Mijas bjerge, som giver de bedste muligheder for en flot udsigt over den smukke natur og havet. Fra lejlighedernes egne terrasser kan du nyde panoramaudsigten i fred og ro.

UDSOLGT


Område

La Herradura – Granada

30 KM

10 MIN.

70 KM

SE PÅ KORT

La Herradura, er kendt for dets smukke strande. Der er rig mulighed for aktiviteter både til vands og til lands. Hele to golfbaner findes inden for 30 km. Lufthavnen ligger ca. 1 times kørsel fra La Herradura.

PRISER FRA 768.000 KR

1 ANDEL GENSALG

1 GENSALG


Område

Torreblanca – Malaga

10 KM

6 MIN.

20 KM

SE PÅ KORT

La Torreblanca ligger i gåafstand til strand og havet (500m), restauranter, by og med direkte tog til og fra Malaga Lufthavn. Torreblanca – beliggende i et eksklusivt villa-kvarter øst for Fuengirola. Der er kendt for dets smukke maritime miljø og sand strande. Der er rig mulighed for aktiviteter både til vands og til lands. Hele 6 golfbaner findes inden for 30 km. Lufthavnen ligger ca. 20 minutters kørsel fra La Torreblanca.

PRISER FRA 529.000 KR

UDSOLGT

UDSOLGT


Nyhed – nu kan du også få en bid af Frankrig

Den skønne Villa Maison Malbec på 170m2 sælges nu til 6 familier, som på skift kan få 8-10 uger i villaen om året.

Nordfyn Bo og Simply Sun udbyder i et samarbejde ejendommen til salg.

Er du interesseret i at høre mere? Så kontakt: trine@simplysun.dk

Du kan læse mere om projektet her

Gensalg

For nogle familier kan det være mere attraktivt at deltage i en af vores etablerede selskaber, hvor alle lejligheder er i drift, færdigombygget og indrettet på matriklen. Dette primært af to årsager:

 1. Man kan se sin lejlighed, hele ejendommen, ejerkreds, referater og den aktuelle indretning, som man bliver medejer af.
 2. Man kan komme på ferie med det samme.

Uanset om I helst vil være med til at stifte et selskab fra start eller I gerne vil købe en andel i et fungerende selskab, så er I altid velkomne til at kontakte os for at høre om de muligheder, der er lige nu.

Oftest bliver andelen solgt før de når at blive annonceret her på hjemmesiden, da mange familier løbende kontakter os, når de har fundet deres favoritlejlighed, som de bliver skrevet op til. Vi opfordrer jer dermed til at kontakte os, hvis I har en favoritlejlighed, som I gerne vil skrives op til.

JA TAK – jeg vil gerne skrives op på venteliste til en andel – send mail til: trine@simplysun.dk

Vores samarbejdspartnere

Vi skaber hjem med plads til refleksion, innovation, læring og livslange bekendtskaber. Den tanke bringer vi videre, og sikrer via vores samarbejdspartnere, at boligerne i design og interiør understreger netop dette.

Drømmen kan gøres til virkelighed, når vi løfter i flok.

Kort Webinar – 45 minutter

Vi afholder løbende webinar-aftener, “Køb en bid af Spanien”.

Til webinar-aftenerne vil vi kort præsentere Andalusien, kultur, oplevelser, Simply Sun og vores idé. Vi vil fortælle dig meget mere om drømmeboliger i fællesskab. Undervejs er der mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have.

Formålet er primært at hilse på hinanden og aftale 1:1 møde efterfølgende.

Hvis du er interesseret i at eje en ferielejlighed i Spanien, så tænd computeren – kom og hils på Trine bag Simply Sun og hør mere om, hvordan vi gør det super enkelt at eje en feriebolig i udlandet. Er du klar til at drømmerejsen til Spanien?

Program

17.30
Velkommen

17.35 – 17.45
Andalusien – tætpakket med oplevelser

17.45 – 18.00
Start din spanske boligdrøm med Simplysun

18.00 – 18.15
Spørgsmål og gode erfaringer på vegne af 80 danske familier

 

 

Informationsmøder

 • Info webinar 1/10 Dato & tidspunkt: 1 oktober 2023 fra 17:30 - 18:15 Sted: Online
  KLIK HER FOR TILMELDING

  Infoaften

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
 • Info webinar 12/10 Dato & tidspunkt: 12 oktober 2023 fra 17:30 - 18:15 Sted: Online
  KLIK HER FOR TILMELDING

  Infoaften

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.