fbpx

Torreblanca, La Herradura & Mijas

Simply Sun giver dig og din familie – frihed til at vælge din foretrukne ferie i “danske” kvalitets omgivelser.
Vi har valgt Torreblanca, La Herradura & Mijas, som på bedste vis repræsenterer det autentiske Andalusien – spændende historiske byer, natur oplevelser, seværdigheder, historie, kultur, kunst, strande, kulinarisk, sprog og ferie. 75 danske familier er med på rejsen indtil videre.

Her kan du realisere din drøm om “The good life quality” beliggende i europas mest solsikre klima.

På siden nedenfor finder du links til alle vores drømmeboliger, der er både information omkring boligen og de forskellige lejligheder som er i hver feriebolig.

Område

Villa Santa Rosa – Mijas Pueblo

10 KM

40 M2

10 MIN.

30 KM

SE PÅ KORT

Villa Santa Rosa ligger i Mijas Pueblo blot en trappe fra byens midte.  Fra lejlighedernes egne terrasser kan du nyde den fantastiske udsigt til både bjerge og middelhavet. Bemærk; alle andele er solgt

 

 

PRISER FRA 549.000 KR

NYT PROJEKT

UDSOLGT


Område

Villa Jamisa, Mijas – den hvide by

10 KM

40 M2

10 MIN.

30 KM

SE PÅ KORT

Villa Jamisa ligger blandt Mijas bjerge, som giver de bedste muligheder for en flot udsigt over den smukke natur og havet. Fra lejlighedernes egne terrasser kan du nyde panoramaudsigten i fred og ro.

2 GENSALG


Område

La Herradura – Granada

30 KM

10 MIN.

70 KM

SE PÅ KORT

La Herradura, er kendt for dets smukke strande. Der er rig mulighed for aktiviteter både til vands og til lands. Hele to golfbaner findes inden for 30 km. Lufthavnen ligger ca. 1 times kørsel fra La Herradura.

Vi har desværre lidt problemer med vores links i øjeblikket. Hvis ikke du kan komme ind på den gule infoknap og læse mere om lejlighederne, så prøv at klikke her: La Herradura – Granada – Simply Sun

PRISER FRA 835.000 KR

2 ANDELE TIL GENSALG

2 GENSALG


Område

Torreblanca – Malaga

10 KM

6 MIN.

20 KM

La Torreblanca ligger i gåafstand til strand og havet (500m), restauranter, by og med direkte tog til og fra Malaga Lufthavn. Torreblanca – beliggende i et eksklusivt villa-kvarter øst for Fuengirola. Der er kendt for dets smukke maritime miljø og sand strande. Der er rig mulighed for aktiviteter både til vands og til lands. Hele 6 golfbaner findes inden for 30 km. Lufthavnen ligger ca. 20 minutters kørsel fra La Torreblanca.

PRISER FRA 529.000 KR

UDSOLGT

UDSOLGT


 

Gensalg

For nogle familier kan det være mere attraktivt at deltage i en af vores etablerede selskaber, hvor alle lejligheder er i drift, færdigombygget og indrettet på matriklen. Dette primært af to årsager:

 1. Man kan se sin lejlighed, hele ejendommen, ejerkreds, referater og den aktuelle indretning, som man bliver medejer af.
 2. Man kan komme på ferie med det samme.

Uanset om I helst vil være med til at stifte et selskab fra start eller I gerne vil købe en andel i et fungerende selskab, så er I altid velkomne til at kontakte os for at høre om de muligheder, der er lige nu.

Oftest bliver andelen solgt før de når at blive annonceret her på hjemmesiden, da mange familier løbende kontakter os, når de har fundet deres favoritlejlighed, som de bliver skrevet op til. Vi opfordrer jer dermed til at kontakte os, hvis I har en favoritlejlighed, som I gerne vil skrives op til.

JA TAK – jeg vil gerne skrives op på venteliste til en andel – send mail til: trine@simplysun.dk

Vores samarbejdspartnere

Vi skaber hjem med plads til refleksion, innovation, læring og livslange bekendtskaber. Den tanke bringer vi videre, og sikrer via vores samarbejdspartnere, at boligerne i design og interiør understreger netop dette.

Drømmen kan gøres til virkelighed, når vi løfter i flok.

Velkommen til webinar med Simply Sun

Afhængig af hvilket webinar du ønsker at tilmelde dig, så vil vi præsentere dig for Simply Suns deleferiebolig koncept samt for projekterne i Sydspanien eller Frankrig. Du vil høre om deres kultur og de oplevelser som områderne kan byde på.

Formålet er at hilse på hinanden og evt. aftale individuelle møder efterfølgende.

Undervejs i webinaret er der mulig for at stille spørgsmål.

Så kom med online og hils på Trine, der er ejeren bag Simply Sun.

Program

17.30: Velkomst

17.35 – 17.50: Simply Suns deleferiebolig koncept

17.50 – 18: Præsentation af projekterne i Sydspanien eller Frankrig

18 – 18.15: Gode erfaringer og spørgsmål

 

 

 

Informationsmøder

 • Info webinar 19/6 – Sydspanien Dato & tidspunkt: 19 juni 2024 fra 17:30 - 18:15 Sted: Online
  KLIK HER FOR TILMELDING

  Infoaften

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
 • Info webinar 18/6 – projekt i Frankrig Dato & tidspunkt: 18 juni 2024 fra 17:30 - 18:15 Sted: Online
  KLIK HER FOR TILMELDING

  Infoaften

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.