Føl dig hjemme, også når du er ude.

Det handler om, at du føler dig hjemme … også når du er ude. Det sørger Simply Sun for. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er, at du kan slappe helt af, når du holder ferie.

Kom tæt på 4 familier, der har investeret i en feriebolig gennem Simply Sun. De gjorde deres drøm om det gode liv under syden sol til virkelighed – det kan du også. Læs mere om konceptet her.

Mere end 8 års erfaring

Hvis I har spørgsmål skal I endelig ringe.
Vi har tilsammen mere end 8 års erfaring med
egen bolig i Spanien.

Ejere af Simply Sun Trine & Thomas

Læs mere om os her

Mød glade boligejere

Om investeringen

“For mig at se er det en billig investering i livsnydelse. Det er ikke så kompliceret, man bliver ikke snydt på nogen måde. Det er lige så nemt som at købe en anpart i alt muligt andet.
Alting er klar, og man skal bare flytte ind.”

Bjarne og Marianne, køber i Villa Mijas 2018

Om menneskene bag projektet

“Jeg kan lide menneskene bag, størrelsen på projektet og at jeg er en del af det hele. Jeg var til 1 møde og så skrev jeg under. Hos Simply Sun er det ikke en maskine jeg taler med, det er mennesker jeg snakker med og det betyder alt for mig. Det handler jo om at jeg skal føle mig hjemme.”

Steen, køber i Villa Mijas 2018

Om det at dele bolig

“Det, at dele bolig med andre ser vi ikke som et issue. Der er masser af fordele og vi har ikke fundet nogen ulemper endnu.
Det, der på dansk hedder bøvl, det slipper vi for hos Simply Sun.”

Søren, køber i Villa Mijas 2018

Om det at være børnefamilie

“Det er ikke et koncept, hvor man tænker at det er risikabelt økonomisk set. Der er et enormt højt serviceniveau hos Simply Sun. Man kommer bare for at holde ferie og for børnefamilier er mulighederne simpelthen uendelige.”

Jesper og Marlene, køber i Villa Mijas 2018

Vores samarbejdspartnere

Vi skaber hjem med plads til refleksion, innovation, læring og livslange bekendtskaber. Den tanke bringer vi videre, og sikrer via vores samarbejdspartnere, at boligerne i design og interiør understreger netop dette.

Drømmen kan gøres til virkelighed, når vi løfter i flok.

Info aftener i Århus & København

Vi afholder løbende infoaftener, hvor du kan høre mere om dine muligheder for at købe en drømmebolig i fællesskab.

Til informationsaftenerne vil vi præsentere Simply Sun og vores koncept. Vi vil fortælle dig meget mere om drømmeboliger i fællesskab. Undervejs er du velkommen til at stille alle de spørgsmål, du måtte have.

Hvis du er interesseret i at eje en ferielejlighed i udlandet, så kom og hils på holdet bag Simply Sun og hør mere om, hvordan vi gør det let at eje en feriebolig i udlandet. Er du klar til at smage Spanien? Læs vores spændende program og tilmeld dig allerede i dag.

Program

17.30
Velkommen

17.30 – 18.20
Præsentation af Villa Mijas og Villa Herradura

18.20 – 19.00
Fordele ved Simply Sun v. Trine og Thomas

19.00 – 19.20
Spørgsmål

19.20 – 20.00
Sandwich og snack

Informationsmøder

 • Info aften i København Dato & tidspunkt: 21 september 2020 fra 18:00 - 20:00 Sted: Invita, Frederiksborggade 33, 1360 København
  KLIK HER FOR TILMELDING

  Infoaften

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
 • Info aften i Århus Dato & tidspunkt: 22 september 2020 fra 16:00 - 18:00 Sted: Invita, Tilst Søndervej 100, 8381 Tilst
  KLIK HER FOR TILMELDING

  Infoaften

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
 • Info aften i Odense Dato & tidspunkt: 24 september 2020 fra 18:00 - 20:00 Sted: Schaing Living, Albanigade 27, 5000 Odense C
  KLIK HER FOR TILMELDING

  Infoaften

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.