fbpx

Velkommen til Torreblanca 

Torreblanca er indbegrebet af havets brusen, ægte spansk strand stemning og i hjertet af Andalusien. Torreblanca er ægte luksus – tæt på havet og fantastiske Fuengirola. 8 km sandstrand og er en af de mest og autentiske arbejderbyer på den andalusiske kyst. Midt i al ting og tæt på alt.

Byen er kendt for den smukke sandstrand – der strækker sig langs Paseo’en på 8 km – små hyggelige oaser, kvalitet, en gammel bydel og autentiske oplevelser. Strandene strækker sig fra Benalmadena over mod Slottet (Castillo Sohail) bygget i 956 e.kr. Slottet huser idag mange koncerter og kulturelle oplevelser. Thomas Helmig (som har bolig i Frigiliana) gæster hvert år Castillo Sohail i september.

Strandene der fra naturens side er givet de skønneste sandstrande, marina, små restauranter og kilometervis af oplevelser. Du kan ’pakke let’, når du besøger Torreblanca. I vinterperioden kommer temperaturen ikke under 14 grader, og i sommerhalvåret bliver du mødt af behagelige 30-32 grader. Det skønne klima gør området oplagt til udendørsaktiviteter, og Torreblanca byder på fantastiske oplevelser med fx.Golf i verdensklasse cykling, tennis, padel og vandsport. Torreblancas skønne, langsomme dage og stille, lune aftener gør kun det gode ved din krop. Der er risiko for, at du ikke har lyst til at rejse hjem igen, når du én gang har besøgt dette Andalusiske paradis.

Fakta om Torreblanca

 • Beliggende omkring 20 km. fra Malaga lufthavn
 • Direkte tog fra lufthavn til Huset, og ind til den gamle bydel i Torreblanca og Malaga centrum
 • 6.000 indbyggere i et eksklusivt område øst for Fuengirola
 • Rolig, afslappet og lokal stemning
 • Mildt klima året rundt – 310 solskinsdage om året
 • Torreblanca er en skøn badestrand – 8 km sandstrand
 • Lokale restauranter med spansk og internationalt køkken
 • Hyggelige barer med voksent publikum
 • 10 stk. – 18-hullers golfbaner inden for ca. 15 km.
 • Et væld af seværdigheder, byer, natur, kunst, kultur – både i byen og inden for 1 timers kørsel
 • Masser af udendørsaktiviteter, fx cykling, vandring, kano, snorkling, padel, sejlsport og windsurfing.

“Det er ikke et koncept, hvor man tænker at det er risikabelt økonomisk set. Der er et enormt højt serviceniveau hos Simply Sun. Man kommer bare for at holde ferie og for børnefamilier er mulighederne simpelthen uendelige.”

"Huset i Mijas kræver ingen indsats fra min side. Der bliver gjort rent og lagt linned på sengen. Selv køleskabet bliver fyldt op før man kommer"

"De bedste aftener tilbragte vi på terrassen med udsigt til bugten. Vi nød god mad og fine vine i fantastiske omgivelser."

"Jeg har tænkt mig at fortælle alle mine venner om denne skjulte juvel, for La Herradura er de nødt til at opleve.

"Finurlig, kulturel og indbydende. Vidunderlige mennesker og fantastisk mad. Vanvittig smuk udsigt over bugten og byen."

”Beliggende i gåafstand til den vidunderlige bugt ved navn La Herradura. Der er mange restauranter og barer uden at det går ud over charmen ved det autentiske Spanien”

"Jeg undrer mig over, hvorfor jeg skriver denne fantastiske anmeldelse, når alt jeg vil gøre, er egoistisk nok at holde det for mig selv ...Dette sted er en fabelagtig oase og villaen ligger så smukt."

"Smukt område oppe i bjergene. Bjergtagende udsigt og så er der kun en kort gåtur ind i byen, hvor der er masser af små butikker og spisesteder."

"En smuk villa med en fantastisk udsigt, det er vidunderligt. Selve villaen ligger ca. 10 minutters gang fra byen, og byen er fuld af barer, restauranter og dejlige håndværksbutikker fyldt med lædervarer og keramik. Der er hestevogne og æseldrevne taxier, så du nemt kan komme på rundtur i den smukke bjerglandsby."

"Vi lå ude på terrassen om natten og så på stjernerne og det var så smuk og stille en oplevelse."

Ejendommen
Torreblanca

Det er en arkitektonisk smuk bygning fra år 1999, der tidligere har fungeret som eksklusiv 1. families feriebolig.

Indretning
– Lejligheder

Finca Torreblanca er indrettet som 5 lejligheder fordelt på 3 etager, hertil et garageanlæg – hvor alle lejligheder får deres egen parkeringsplads. Bygningen ligger sydvendt og byder på en fabelagtig udsigt over Middelhavet og smukke bjerge i den østlige retning.

Lejligheder
– Finca Torreblanca

Hver lejlighed har en helt særlig og unik charme, fordi vi stilmæssigt kombinerer spansk arkitektur med vintage feel, fokus på lysindfald og en moderne indretning med fokus på nordisk stil.

Såfremt din ønskede lejlighed er udsolgt, er det muligt at blive skrevet op til vores venteliste.
Send venligst mail til rene@simplysun.dk eller trine@simplysun.dk.

Stadig i tvivl?

Indtast dit navn og telefon nummer så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores samarbejdspartnere

Vi skaber hjem med plads til refleksion, innovation, læring og livslange bekendtskaber. Den tanke bringer vi videre, og sikrer via vores samarbejdspartnere, at boligerne i design og interiør understreger netop dette.

Drømmen kan gøres til virkelighed, når vi løfter i flok.

Velkommen til webinar med Simply Sun

Afhængig af hvilket webinar du ønsker at tilmelde dig, så vil vi præsentere dig for Simply Suns deleferiebolig koncept samt for projekterne i Sydspanien eller Frankrig. Du vil høre om deres kultur og de oplevelser som områderne kan byde på.

Formålet er at hilse på hinanden og evt. aftale individuelle møder efterfølgende.

Undervejs i webinaret er der mulig for at stille spørgsmål.

Så kom med online og hils på Trine, der er ejeren bag Simply Sun.

Program

17.30: Velkomst

17.35 – 17.50: Simply Suns deleferiebolig koncept

17.50 – 18: Præsentation af projekterne i Sydspanien eller Frankrig

18 – 18.15: Gode erfaringer og spørgsmål

 

 

 

Informationsmøder

 • Info webinar 19/6 – Sydspanien Dato & tidspunkt: 19 juni 2024 fra 17:30 - 18:15 Sted: Online
  KLIK HER FOR TILMELDING

  Infoaften

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
 • Info webinar 18/6 – projekt i Frankrig Dato & tidspunkt: 18 juni 2024 fra 17:30 - 18:15 Sted: Online
  KLIK HER FOR TILMELDING

  Infoaften

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.