Caixas

Caixas

Frankrig

Ledige andele i Caixas

6 andele tilbage

Bona Vista

Caixas

Caixas er en lille by der ligger i departementet Pyrénées-Orientales i Sydfrankrig, tæt den Fransk-Spanske grænse. Nærmeste større by er Perpignan der byder  masser af historie, vin og fantastisk natur. 

Indbyggere

Caixas er en lille landsby med bare 145 indbyggere

Transport

Der kører busser til nærtliggende byer

Find vej

Til dit nye hjem i Spanien

Nordisk stil og kvalitet

smukt kombineret med fransk byggestil og charme

Udendørs

Vi værner om den spanske arkitektur i vores udvendige design og restaurerer ejendommene, så de harmonerer med det omkringliggende landskab. Vi elsker lyset og udendørslivet, og derfor har alle vores lejligheder deres egen terrasse eller altan, der fungerer som et ekstra rum. Dette giver beboerne mulighed for at nyde det smukke vejr og den fantastiske udsigt, hvilket forstærker følelsen af forbindelse til naturen og det lokale miljø. 

Indendørs

Vi værner om den lokale arkitektur i vores udvendige design og restaurerer ejendommene, så de harmonerer med det omkringliggende landskab. Vi elsker lyset og udendørslivet, og derfor har alle vores lejligheder deres egen terrasse eller altan, som fungerer som et ekstra rum. Dette giver beboerne mulighed for at nyde det smukke vejr og den fantastiske udsigt, hvilket forstærker følelsen af forbindelse til naturen og det lokale miljø

Informationsmøde

Tilmeld dig vores informationsmøde og få svar på alle dine spørgsmål.
Hør samtidig om vores trygge univers